lauantai 19. maaliskuuta 2011

Huiveja ja ostoksia - Scarves and shopping

Tein taas vuoden alussa päätöksen, että en osta lankaa muuta kuin projekteihin, jotka todella aion tehdä. Päätös on pitänyt, lankaa olen ostanut (kuten kuvasta näkyy), mutta Novita Miami lähti heti puikoille. Siitä aion tehdä itselleni viimeisimmässä Novitassa olleen paidan. Pitkästä aikaa vaate itselle, saa nähdä miten onnistuu, yleensä mulla on ongelmia koon kanssa. Malabrigo Lace on tulevaa huiviprojektia varten. Sain tällä viikolla myös postissa kivan kirjalahjan. Tiesin sitä kyllä odottaakin, sillä se oli palkkiona kielenkääntöavusta sukulaiselle, ja tuo Neulekirja tuli mieleen, kun kysyttiin, mitä haluaisin palkkioksi.

I made a New Year's resolution that I won't buy yarn unless I have a project that I'm definitely going to start. I've kept my promise. I've bought yarn (this week too, as you can see in the picture), but the skeins of Novita Miami are for a shirt for myself, and the Malabrigo Lace is for a scarf project. I got the book this week as payment for a small translation job for a relative. She asked what I would like and that book came to mind.

Huiviprojekteista puheen ollen, huivihaasteen kaksi ensimmäistä huivia on nyt valmiit, niistä enemmän haasteelle omistetussa blogissa, täällä ja täällä.

Speaking of scarf projects, I've finished the first two scarves in our scarf/shawl challenge. But more about them in the blog dedicated to it, here and here.

3 kommenttia:

Hepuli kirjoitti...

Kivat huivit! :)

H-K kirjoitti...

Valkoinen huivi on tyylikäs! Värikäs huivi näyttää tosi ihanan lämpöiseltä ja tavanomaisuudesta poikkeavasti neulotulta.

Auli kirjoitti...

Minöä olen muuten myös tehnyt tuollaisen kirjavan huivin. Sen ohje oli kiva ja siihen tuli iham himo, tein niitä muutaman. nyt en kyllä yhtään muista miten se meni! Sulla on muutenkin kivoja töitä: noita kissakirjoneulelapsia olen ihastellut netissä.