torstai 7. kesäkuuta 2012

Vielä se bloggaa

Olette varmaan luulleet, että olen kokonaan lopettanut käsitöiden teon ja bloggaamisen, sillä täällä blogissa on ollut huopatossutehdastakin hiljaisempaa yli kuukauden. No, eihän nyt sentään. Käsitöitä en ole unohtanut, en vain ole tuntunut saavan mitään valmiiksi asti, ja viimeistelemättömiä töitä "retalehtaa" ympäri olkkaria. Mutta nyt sain tämän pitsipuuvillatakin valmiiksi, sain jopa napin neulottua ja langanpäät pääteltyä suht nopeassa tahdissa.
 You have probably thought that I've stopped knitting and blogging altogether, because it's been oh so quiet here lately. But have no fear, a new blog post is here. I've been knitting and crocheting as usual, I've just had trouble finishing anything. But now I finished this cotton lace cardigan, and even weaved in the ends and sewed the button quite quickly.
Short-sleeved cardigan
Pattern: Kauneimmat käsityöt 3/2012
Yarn: Sachenmayr Violena Colori, 340 g
Needles: 3 mm
Size: M

Tämä malli oli kyllä kiva neuloa, pitsikuviot oppi helposti ja kokokin osui kerralla oikeaan, kun valitsin heti vähän pienemmät puikot kuin ohjeessa. Lanka oli miellyttävää neuloa, ja tykkään sen elävästä pinnasta.

I liked to knit this pattern, it was easy to remember the lace patterns and the size is right. I chose a bit smaller needles than in the pattern, because I knit so loose. I liked the feel of the yarn, and I like the color.

2 kommenttia:

helena kirjoitti...

Voi kuinka nätti! Ja kaunis väri, ihana farkku!

Sipi kirjoitti...

Kaunis liivi!