sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Ängri Böötsi


Kuten (melkein) kaikki pikkulapset nykyään, kummipoikani on suuri Angry birds fani: löytyy hupparia ja ties mitä niihin liittyvää. Alkuperäinen ideani oli tehdä hänelle synttärilahjaksi (synttärit olivat maaliskuussa) Angry birds pehmolelu, mutta jostain syystä se ei ihan valmistunut ajallaan. No, nyt kun kummipoika tuli yökylään muutamaksi päiväksi, tein vihaisen linnun loppuun. Kyllä se taisi olla mieluinen, ja omastakin mielestäni siitä tuli ihan hyvän näköinen. Ohje on Novita talvi 2012 -lehdestä ja lankana käytin Seiska veikkaa ja koukun koko oli 3 ½ mm.

Like (almost) all kids nowadays, my godson is a huge Angry birds fan: he has all kinds of stuff, like a hoodie with their logo. My original idea was to crochet him an angry birds toy for his birthday (which was in March), but I couldn't quite finish it in time. Well, the next good opportunity to give it to him was when he came to visit me for a few days. I think he liked it a lot and I also like the way it turned out. The pattern is from Novita winter 2012 magazine, the yarn is Seven brothers and the hook is 3 ½ mm.

3 kommenttia:

MariJ kirjoitti...

Hieno lintu! :)

Tulin just Blogloviniin lukemaan uusimpia blogipäivityksiä, ja tämä sinun kuvasi pläjähti ruudulle. Kuopus heti osoitti sitä sormella ja hihkui innokkaasti. ;) On nuo vaan niin lasten suosikkeja! Tänään just kuopus valitti, kun hänellä on "vaan" neljä Angry Birds -heijastinta, että pitäisi vielä punainen lintuheijastin saada. "Koska niitä on niin kiva katella!" Ei taida vaan just nyt olla sesonkituote tuo heijastin... ;)

Flikka kirjoitti...

Kiitos! Ei taida tosiaan olla heijastimet nyt se ykkösmyyntiartikkeli, mutta voihan niitä jostain löytyä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Minimanin auto-osastolta löytyy punaisiakin :)