maanantai 14. joulukuuta 2009

Joulun odotusta - Waiting for Christmas


Arvonta on päättynyt ja onnettaren valitsema on... Äipän touhut! Onnea! Laita sähköpostia osoitteeseen MiuliMaria at gmail.com, niin saan yhteystietosi. En tiedä, ehdinkö pistämään palkintoa postiin ennen joulua, joten en lupaa mitään.

Kuvassa näkyy lumihiutaleita, joita virkkasin ja tärkkäsin, ja pistin joulukortteihin. Sokeritärkkäys onnistui aika hyvin, noista tuli mukavan kovia, mutta ei kivikovia. Pienet lumihiutaleet on Taito Uusimaan lumihiutalemobilen ohjeilla tehty ja keskellä olevan ison ohje löytyy täältä.

The raffle has ended and the prize goes to Äipän touhut, congrats!

I crocheted and starched snowflakes for Christmas cards. The starching succeeded quite well, the snowflakes are hard but not too hard. The pattern for the big one can be found here.

9 kommenttia:

Pitsisukka kirjoitti...

Niin kauniit ja sirot virkatut lumihiutaleet!

Äipän touhut kirjoitti...

Onpa kauniit virkatut lumihiutaleet. Laitan sähköpostia tulemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Niin kauniita! sny

Serayna kirjoitti...

Yhdyn muiden kommentteihin, todella kauniita lumihiutaleita!

Äipän touhut kirjoitti...

Tulin toivottamaan Rauhaisaa Joulua !

Päivi, Lankakomero kirjoitti...

Hyvää joulua sinulle!

Miia kirjoitti...

Oikein mukavaa ja leppoisaa joulua! Pidetään toki yhteyttä blogien välityksellä. :) Tosin viime aikoina on ollut niin hirveästi töitä, etten ole ehtinyt paljonkaan blogimaailmassa seikkailla. Nurkat ovat vielä ihan täynnä muuttolaatikoita, mutta kyllä tämä tästä, pikku hiljaa... :D Niin, ja nuo lumihiutaleet ovat tosi kauniita!

Kaisa kirjoitti...

Parempaa uutta vuotta toivottelen! Ja tietysti myöhästyneet onnittelut 1-vuotiaalle blogille. Tässä puran omien lukemattomien postausten sumaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! En tiedä ehtikö joulukorttini jouluksi perille, toivottavasti joulusi sujui kuitenkin mukavasti. Viimeisen paketin postitin tänään, pitäisi olla huomenna perillä lupasivat postissa. Jäi ihan viime tippaan, pahoittelut siitä. Hyvää alkavaa vuotta toivottelen vielä tämänkin kautta ! Sny