torstai 3. joulukuuta 2009

Vuosi täynnä - 1-year Anniversary

Blogini saavuttaa kohta 1 vuoden iän ja sen kunniaksi pistän pystyyn arvonnan. Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tätä postausta. Palkintoa en ole vielä päättänyt, mutta toiveita, esim. lempivärien tai muun suhteen otetaan vastaan. Osallistua voi 13.12 asti.

My blog is almost 1 year old soon, and to celebrate that I'm organising a raffle. You can participate by commenting this post. I haven't decided on the prize yet, but if you have wishes, e.g about colours, let me know. You have time to participate until 13 December.

Vuoteen on kyllä mahtunut kaikenlaista tapahtumaa ja käsityötä. Elämä on myös paljon muuttunut vuoden takaisesta. Viime maaliskuussa sain tietää sairastavani rintasyöpää, sitten oli edessä leikkaus, sytostaattihoidot ja sädehoidot. Sairaslomalla olin pitkään - takaisin töihin menin vasta marraskuun alussa. Vieläkään hoidot eivät ole ohi, mutta elämä on palannut melko lailla jo normaaliin. Koko tämän prosessin aikana käsityöt ja blogin pitäminen ja tietenkin muiden blogien seuraaminen ovat auttaneet paljon. Käsityöt ovat antaneet käsille töitä ja aivoille muuta ajateltavaa, ja blogiin tulevat kommentit ovat piristäneet aina.

Blogini jatkaa tästä eteenpäinkin samoilla linjoilla, ehkä vähän parempien kuvien kera, sillä hankin juuri uuden kameran. Seuraava vuosi ei toivottavasti ole ihan yhtä dramaattinen kuin tämä vuosi...

So much has happened in the past year, and I've knitted and crocheted a lot. My life has also changed a lot. I was diagnosed with breast cancer in March, then I went through surgery, chemo and radiation therapy. I was on sick leave for a long time - I just got back to work in November. And it's still not completely over, but life has returned more or less to normal. Throughout this process knitting / crocheting and keeping this blog and of course reading others' blogs have helped me a lot. They have given work to my hands and something else to think about. All the comments I have got in my blog have always made me happy.

My blog continues on the same path as before, hopefully with a bit better photos, because I just bought a new camera. Hopefully next year is less dramatic than this year...

22 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Olen itsekkin huomannut, miten käsityöt "auttaa" vaikeiden aikojen yli. Toivon sydämestäni Sinulle tervettä toista blogivuotta ja rauhallista jouluun valmistautumista!

Littleragdoll kirjoitti...

Noiden kokemusten jälkeen toivotan todellakin mukavampaa tulevaa :). Itsellä myös käsityöt auttavat särkyjen ja vaimallusten yli, ei välillä huomaakaan.

Äipän touhut kirjoitti...

Toivotaan sinulle parempaa uutta vuotta ensi vuonna. Blogin pitäminen ja käsitöiden tekeminen on terapoivaa, kun elämässä on tapahtunut suuria asioita niinkuin sinulla. Siunattua adventinaikaa.

Leena kirjoitti...

Itsellä takana kolmas leikkaus reilun vuoden aikana - eilen kotiuduin viimeisimmästä. Neulominen on pelastanut monet pitkät, särkyjen täyttämät yöt ja päivät. Toivottelen rentouttavia hetkiä neulehetkiä ja Joulun alusaikaa.

Taru kirjoitti...

Raskas vuosi on sulla kyllä ollut. Toivottavasti jatkossa tulee elämääsi monin verroin hyvää:)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle! Toivottavasti pahin on nyt takana, rankkoja asioita tuollaiset... SNY

Pihla kirjoitti...

Voimia:(

Riikka kirjoitti...

Onnea tulevalle vuodelle ja tsemppiä vielä viimeisiin puristuksiin! =)

hillanen kirjoitti...

Sinulla on ollut vaikea vuosi. Kuitenkin olet löytänyt asioita, joista olet saanut lohtua, se on ihana kuulla. Vaikka en tunnekaan sinua, toivon sydämestäni, että ensi vuotesi on ihana.

pikku kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle, toivottavasti edessä on helpommat ajat. Rauhallista joulunalusaikaa!

Usimarjaana kirjoitti...

Onnea blogille ja voimia! Meillä tukkasamiksilla on sen suhteen jotan yhteistä, minä leikkasin tukkani sairastettuani vuosia, ja kun viimein syy ohenevaan ja harvenevaan tukkaan selvisi, aloitin lääkityksen ja päätin, että nyt saa tukka kasvaa tuuheana, siis tukan uusi alku!

Toivon tosiaan, että seuraava vuosi on seesteisempi ja olet onnellinen. Niin ja mukavia kuvaushetkiä :)

Hepuli kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle!!! En olekaan tiennyt taustastasi, olen vain ihaillut tekeleitäsi. Toivon sinulle terveyttä tulevana vuonna, uskomattoman kallisarvoista ja tärkeää. Sain pari viikkoa sitten kuulla äitini sairastavan rintasyöpää, leikkaus on vielä ennen joulua ja tiedossa hyvin erilainen joulu. Isoja asioita, joita ei oikein osaa käsitellä eikä ymmärtää. Toivottavasti sinä kuitenkin olet paranemaan päin pikkuhiljaa!

Uskomatonta, miten niinkin pieni asia kuin käsityöt voi olla niin suuri asia, puikot on täälläkin viuhoneet viimeiset pari viikkoa uskomattomalla tahdilla. Toivon sulle sydämestäni helpompaa tulevaa vuotta ja ihania hetkiä käsitöiden parissa!

Päivi kirjoitti...

Paljon onnea blogisynttäreille ja uudelle kameralle :)
Toivotaan, että tulevasta vuodesta tulee sinulle kaikin verroin parempi ja iloisempi! Voimia sinulle loppuihin hoitoihin, häipykööt pahat solut kehostasi lopullisesti!

Itselläni oli 1.5 vuotta sitten sellainen vuosi, että sairaslomailin leikkauksen vuoksi kuukausia. Leikkauksessa löytyi pieniä syöpäsoluja, jotka onneksi (toivottavasti) saatiin kaikki pois. Neulomalla selvitin ajatuksiani minäkin, käsillä tekemisestä oli suuri apu senkin prosessin läpikäymisessä. Lohtulankaa, sitä se oli varsinkin silloin :)

H-K kirjoitti...

Onnea blogisynttärien johdosta! Toivotan sinulla rauhallista joulun aikaa ja rutkasti parempaa uutta vuotta kuin tämä on ollut!

Jenni kirjoitti...

Onnea vuotiaalle blogille! Täällä on aina niin mukava tunnelma, kirjoituksesi ovat kivoja ja tekeleesi hienoja. Onnittelut myös uudesta kamerasta! Valokuvaus on hauska harrastus! (Varoitus: saattaa viedä koko käden!)

Minäkin toivottelen sinulle seesteistä ja tervettä ensi vuotta ja sinivalkoista itsenäisyyspäivää! Paljon haleja!

Oli mukavaa nähdä eilen teatterilla. Toivottavasti teidän näytelmä oli hyvä, Luolamies oli kyllä aivan uskomattoman hauska ja oivaltava! Kannattaa käydä miehekkeen kanssa katsomassa. :)

Lettu kirjoitti...

Yksivuotisonnittelut !
Käsityöt antavat uskomatoman paljon voimia, lohtua ja onnistumisen iloa. Toivottelen sinulle hyvää Itsenäisyyspäivää, levollista joulunaikaa ja parempaa uutta vuotta !

Omppumato kirjoitti...

Onnea blogille!
Toivon sinulle tervettä tulevaa vuotta!
Hyvää itsenäisyyspäivää!

Lempiväri olisi vaaleanpunainen :).

Anonyymi kirjoitti...

Terveyttä ja elämäniloa toivon Sinulle. Käsityöt ovat metka juttu; auttavat käsittelemään asioita ja voimaannuttavat. Käsitöitä on monenlaisia; valokuvaus, neulominen ja kaikki omin käsin puuhattu. SNY-ringin kautta löysin blogiisi. Hyvää Itsenäisyyspäivää! t. Ruiskaunokki

melli kirjoitti...

Onnea blogille ja helpotusta tuleviin aikoihin! Mukavaa joulua!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut 1-vuotiaalle blogille :)
Ottaisitko yhteyttä neulenettikahvilaan...mahdollisimman pikaisesti
T: Pirjoliisa

malli45 kirjoitti...

Onnea yksivuotiaalle!
Toivon sinulle helpompia tulevia vuosia!

Lillimus kirjoitti...

Onnittelut blogisynttäreistä! Kuten kaikki muutkin täälä, toivon sinulle myös paljon, paljon parempaa ja helpompaa uutta vuotta. Blogiasi on ilo lukea (ja katsella).