tiistai 19. heinäkuuta 2011

Synttärisankarille - For a birthday girl

Ystävälläni oli viikonloppuna synttärit, ja tein hänelle huivin ja laukun. Huivi on tehty pellavalangasta, tarkempia speksejä löytyy täältä. Tämä olikin huivihaasteen kuudes huivi. Seitsemäs on myös valmis, ja tekeillä ovat numerot 8,9 ja 10. Yllättävän nopeasti on huivihaaste edennyt.


My friend had a birthday last weekend, and I made a shawl and a bag for her. The shawl is linen, more information about it here. This was the 6th finished shawl/scarf in our 2011 challenge. I've got the 7th one ready as well, and I'm working on numbers 8, 9 and 10. I'm a bit surprised at how quickly I've been doing these shawls/scarves.

Tein ystävälleni myös laukun, ohje on sama Reversible bag, jonka hyväksi havaitsin. Tähän laukkuun laitoin molemmille puolille taskut, esim. kännykälle tai avaimille. Toinen puoli on farkkua, ja toinen puoli vihreäkuvioista kangasta.

I also made a Reversible bag, a pattern that I have found to be good and easy to do. I made pockets on both sides, for a mobile phone or keys. One side is from an old jeans skirt, and the other side is green.

6 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Kaunis huivi!
Ja tuo laukku on kiva ja itseasiassa olen samanlaista suunnitellut farkuista, kun monenlaisia muita kassimalleja jo farkuista tehnyt.

JenniH kirjoitti...

Tuo laukku on kyllä hauska! Osaisikohan tällainen aloitteleva ompelija tehdä tuollaisen? Viikonloppuna pitäisi paikata miehen farkkuja ja sekin jo jännittää. :D

Flikka kirjoitti...

JenniH: Oon itekin aloitteleva ompelija, joten jos mäkin pystyn tuohon, niin kyllä säkin.

Kaisa kirjoitti...

Tuo laukkuohje on kyllä kiva, minunkin pitää muistaa ommella syysversio itselleni. Ja huivi on ihanan ilmava!

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Kaunis huivi ja kassi.
Vieläkö sinulle voi noita sytomyssyjä viedä nettikahvilaan? Jotenkin hukkasin tekemäni myssyt ja nyt löysin ne siivouksessa. Lisääkin voin tehdä jos kanpanja on vielä täällä käynnissä.

Flikka kirjoitti...

Kaisa, tekisi mieleni tehdä itsellenikin vielä toinen laukku, se valmistuu niin kätevästi muutamassa tunnissa.

Rantapuikko, kyllä minä otan vielä sytomyssyjä vastaan. Kampanja on koko ajan käynnissä, vien myssyjä pari kertaa vuodessa.