maanantai 9. tammikuuta 2012

From Santa

En olekaan vielä esitellyt, mitä joulupukki toi mulle, olen vain keskittynyt antamiini lahjoihin. Lankaa en saanut kovin paljon (mikä on hyväkin, kun sitä lankaa jo on aika lailla), mutta sain muutaman hyvän kirjan.

I haven't yet shared what I got from Santa. I got only a few skeins of yarn (which is good considering how much I already have). Then I got a few great books.

Tuon varpaista varteen olin laittanut toivomuslistalle, ja olihan se tonttu vienyt viestiä eteenpäin. Tuollaiset vaaleanpunaiset testisukat sen antamien ohjeiden mukaan tein, täytyy nyt katsoa koska teen isommat sukat. Paljon kirjasta löytyi ihania sukkamalleja ja pienen pähkäilyn jälkeen sain sukat valmiiksi. Tuo Lahjoja tilkuista oli mukava yllätys, sieltä löytyi monta ohjetta esim. farkkukankaasta tehtäviin kasseihin ja pussukoihin.Kolmas kirja oli Luonnonvärien lankapaletti, joka oli aivan uusi tuttavuus, ja aivan ihana väriterapiakirja, josta löytyi  monta kivaa ohjetta. Kirjaa on ihana vain selailla ja ihastella kauniita ja värikkäitä kuvia, varsinkin tällaisena pimeänä vuodenaikana. Tässä pari esimerkkiä:

The sock book was on my wish list. I knitted small test socks following the instructions. I have to make bigger ones soon, there are so many pretty patterns there. The quilt book was a nice surprise, there were quite a few patterns for bags using denim. The third book (Knitter's Yarn Palette) is a great source of inspiration and color therapy with many interesting patterns. 

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kivoja kirjoja, minultakin löytyy varpaista varteen-kirja hyllystä. Eksyin blogiisi,ihastuin ja jumahdan lukijaksi :)

Emma kirjoitti...

Hyvät lahjukset! Miullakin on tuo lankapalettikirja, en oo vielä saanut tehtyä siitä mitään...