sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Stripes


Alkuvuoden valmistuneet ovat olleet suurelta osin sytomyssyjä, tässä viimeisimpiä. Lankoina on ollut erilaisia puuvilla-, soija- ja akryylilankoja, useimmat olen neulonut, mutta ensimmäisen kuvan kukkakoristeinen myssy on virkattu kiinteillä silmukoilla, ja viimeisen kuvan beigen myssyn olen tehnyt jo aikoja sitten itselleni kesähatuksi, mutta siitä tuli liian iso. Nyt löysin sen ja ajattelin, että se voisi sopia sytomyssyksi.


Most of the finished projects this year have been chemo hats. I've used different kinds of cotton, soya and acrylic yarns in them. They are mostly knitted, the flower hat in the first pic is crocheted, and so is the beige hat in the last pic. I've made the latter a while ago for myself, but it's too big. I hope someone will like that one too.


Vielä olisi lankaa muutamaan myssyyn, ja aikaakin on vielä reilu viikko myssyjen luovutukseen. Olen minä muutakin saanut valmiiksi, mutta siitä lisää seuraavalla kerralla. (Eikös jotenkin näin aikoinaan aina loppunut Peukaloisen retket -sarjan jokainen jakso?)

I have yarn still for a few hats, and a bit over a week before I take the hats to the hospital. I've finished other projects too, but more about them next time.

4 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Kauniita myssyjä!

Matleena kirjoitti...

Minustakin myssysi ovat kauniita! Monelle saajalle kaunista päähänpantavaa. :)

vilukissi kirjoitti...

Saat olla itsestäsi tosi ylpeä, kun olet saanut noin paljon myssyjä aikaiseksi. Hienoa!

eevamummo kirjoitti...

Oletpas ollut ahkera ja kaikki, jotka ovat näitä myssyjä tehneet, saavat nostaa itsellensä hattua! Hienoa!