maanantai 25. marraskuuta 2013

Paahtunut Pipariakka

Leivoinpa tässä pipareita. Tai siis yhden. Siis virkkasin. Taisin paistaa sitä vähän liikaa, kun siitä tuli aika tumma.

I baked gingerbread cookies. Or just one. I mean crocheted. I think I baked it too long, because it is pretty dark.


Lankana oli Maijaa (ruskea) ja Nallea (valkoinen). Koukku 3 mm. Ohje Novita Talvi 2013. Ohjeen mukaan liimasin etu- ja takaosan pahville , virkkasin sivupalan etu- ja takapalaan kiinni kiinteillä silmukoilla ja täytin pumpulilla ja alaosaan laitoin makaronia painoksi. Pystyssä pysyy. Ohjeessa oli mainittu kirjailujen teko vasta viimeisenä, mutta itse kyllä kirjailin naaman ja essun ennen pahvin liimaamista. Ajattelin sen olevan järkevämpää niin, niinkuin se olikin.

The yarn is Maija (brown) and Nalle (white). The hook is 3 mm. The pattern is from Novita winter 2013. I glued the front and the back pieces on cardboard, like it said in the instructions, then crocheted the side piece to the front and back with single crochet. Then I filled her. She stands well on her own, I guess thanks to the macaroni at the bottom. The instructions told to do the embroidery last but I thought it would be more sensible to do it before gluing the pieces on the cardboard. 

Katsotaan nyt syntyykö akalle kaveri, olisi niin monta muutakin projektia tässä joulun alla, joten voi olla että tästä akasta tulee vanahapiika.

Let's see if I have time to make a gingerbread man too. I have so many projects now before Christmas that it might be she'll be an old maid.

2 kommenttia:

Nelli L kirjoitti...

Kivasti paahtunut ja saanut kauniin värin päälleen :)

Satu kirjoitti...

Hän on hieno!