sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joulukransseja

Törmäsin ennen joulua tähän blogiin, jonka pitäjä oli tehnyt aivan ihania virkattuja kransseja. Siitä se ajatus sitten lähti, ja tein joululahjaksi pari jouluista kranssia. Lopputulokset eivät ole aivan niin ihania ja runsaita kuin alkuperäiset, mutta kyllä niistäkin ihan kivoja tuli.Tässä ensimmäinen:


Virkkasin ensin pohjaksi soiron kiinteillä silmukoilla ja sitten tein erilaisia koristeita, tähtiä, pipareita, palloja, joulutähden jne. ja ompelin ne kiinni. Ompelin kranssiin myös erilaisia pieniä jouluisia nappeja.


Tuo joulutähden malli on oma, ja innostuin siitä niin paljon, että tein seuraavan kranssin pelkästään niistä.


Noista joulutähdistä voisi tehdä vaikka mitä joulukoristeita, täytyy ehkä ensi vuonna kokeilla mitä muuta niistä voisi syntyä. Jos jotakuta kiinnostaa tuo joulutähden ohje, voisin ehkä kirjoittaa sen ylös, nyt kun se on vielä suht tuoreessa. muistissa.


I crocheted a couple of Christmas wreaths, inspired by a blog I found before Christmas. The first wreath has all kinds of Christmassy things like stars, gingerbread etc. The second one has four poinsettias, which is my own design.

5 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Upeita! Tiedän itsekin sen blogin, todella koukuttava ;)

Satu kirjoitti...

Mahtavia! Mä voisin mielelläni ottaa ohjeen ensi joulua varten :)

Flikka kirjoitti...

Satu, mä yritän kirjoittaa ohjeen ja laitan sen tänne lähipäivinä.

milena kirjoitti...

Nää on niin hienoja! Meinaatko tehdä jotain keväisiä kransseja myös? Mä vähän nimittäin suunnittelin kirjastolle (siis Huutoniemelle) kranssi-iltaa ja yksi kranssilaji vois olla nää virkatut. Kiinnostaisko sua tulla esittelemään ja vinkkamaan näitä?

Flikka kirjoitti...

Milena, kyllä mä varmaan keväämmällä teen keväisiä/kesäisiä kransseja. Ja jos aikataulu vain passaa, niin kyllä mä voin tulla antamaan vinkkejä virkatuista kransseista.