tiistai 14. lokakuuta 2014

Hartioita ja sydäntä lämmittävä lahja

Olen käynyt Vaasan neulekahvilaporukan tapaamisissa aina siitä lähtien, kun ne aloitettiin vuonna 2009. Välillä olen käynyt aktiivisemmin, välillä on ollut pitkiäkin taukoja. Mutta sieltä on löytynyt monta uutta ystävää ja on ollut aina kiva lähteä käsityöpussi kainalossa juttelemaan ja nauttimaan käsillä tekemisestä yhdessä.

Viimeksi neulekahvilassa kaupunginkirjastossa käydessäni ystävät onnistuivat yllättämään minut ihan täysin. Kun he olivat kuulleet, että syöpä on palannut, he olivat päättäneet tehdä yhteisvoimin minulle jotain joka piristää, antaa voimia ja lämmittää sekä ruumista että mieltä.


He olivat yhdessä tehneet virkatuista ja neulotuista paloista shaalin. Tässä kuvassa se on kaksin kerroin. Lankana on Dropsin Alpaca.


Tästä kuvasta näkyy paremmin shaalin koko. Se on juuri sopivan kokoinen kääriytymiseen. Se onkin ollut ahkerassa käytössä, ihanan lämmin ja pehmeä, helppo heittää hartioille, mutta myös helppo heittää pois harteilta, kun kortisonin aiheuttama kuuma aalto iskee :).


Iso kiitos vielä kaikille ihanille naisille, jotka projektiin osallistuivat! Sydäntä lämmittää kovasti se, että olette hengessä mukana ja tsemppaatte.


11 kommenttia:

Yvonne kirjoitti...

Ihana lahja <3 Voimia sinulle!

Satu kirjoitti...

Ihanaa, että tykkäsit! Voimia jatkoon!

Jonnah kirjoitti...

Satu jo sen sanoi, ihanaa että tykkäsit! Neuloessa on ajateltu paljon positiivisia ja lämpimiä ajatuksia, voimia hoitoihin!

Flikka kirjoitti...

Kiitos!

Flikka kirjoitti...

Tykkäsin todellakin sekä ajatuksesta että itse shaalista! Kiitos!

Flikka kirjoitti...

Ne lämpimät ajatukset kyllä huokuvat joka silmukasta, kiitos!

notto kirjoitti...

Voi miten k-a-u-n-i-s! Niin herkät värit, ja peiton kokokin on täydellinen :)

MariJ kirjoitti...

Voi, kuinka kaunis lahja! ♥ Jaksamista sinulle, kyllä se syöpä tälläkin kertaa saadaan nujerrettua!

Kati kirjoitti...

Todella upea peitto ja sen takana oleva ajatus on kaunis. Ihanaa että sinulla on tuollaisia ystäviä. Paljon voimia ja tsemppiä!

Aava kirjoitti...

Voi miten ihana peitto, ja miten ihanasti ajateltu. Tuli oikein hyvä mieli. Kaikkea hyvää sinulle :)

Cherry G kirjoitti...

Oi, kuinka kaunis <3