torstai 28. toukokuuta 2009

Nuken uudet vaatteet - Now she's decent

Tein nukelle mekon ja tossut, siitä tuli kyllä aika söpö, maltankohan ollenkaan luopua siitä? Houkuttelisi kyllä vielä tehdä sille jotain muutakin vaatetta, kun nyt alkuun pääsin.

I made a dress and socks for the doll. She's quite cute, I don't know if I can give her up. I'd like to make some more clothes for her, now that I got started.


Mekko takaa. Dress from behind.

Tossut. Socks.

Mekko ja tossut on myös seitsemästä veljeksestä, mutta isommalla koukulla (4). Ohje mekkoon löytyy täältä. Tossujen ohje löytyy samalta sivulta kuin nukenkin ohje (katso edellinen postaus).

The dress and the socks are made of 7 veljestä, the same yarn I used for the doll. The hook is a bit bigger, no 4. The pattern for the dress can be found here. The pattern for the socks can be found on the same page as the doll pattern (see previous post).

8 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Nätit vaatteet nätille nukelle! =)

H-K kirjoitti...

Tosi hienot vaatteet! Kyllä se on niin, että et raaski nukesta luopua :)

Mari kirjoitti...

Hei, tulin vastavierailulle, ja lupaan tulla toistekin. :) Ihana nukke! :) Pehmoleluja on kyllä tosi kiva tehdä!

Tupuna kirjoitti...

Ihanat vaatteet ja nukke!:)

Serayna kirjoitti...

Hei, törmäsin ihan vahingossa blogiisi ja tunnistin työsi keskiviikolta! Tästä nukesta tuli kyllä aivan ihana, tekisi mieli virkata samanlainen mekko itselleni isommassa koossa:)

Flikka kirjoitti...

Kiitoksia kommenteista! :) Täytyy varmaan itselle tehdä samanlainen nukke, kun tuosta täytyy luopua.

Serayna: Kävin vastavierailulla sun blogissa ja yritin kommentoida, mutta en onnistunut. Sun kannattaa tarkistaa sun asetukset kommenttien osalta. Neulekahvilassa nähdään!

Anonyymi kirjoitti...

Oi, miten söpö nukke ja vaatteet :)

Tess

Serayna kirjoitti...

Hyvä että sanoit kommenttien toimimattomuudesta, toivottavasti se oli vaan jostain asetuksista kiinni, koska nyt ainakin sain itse kommentoitua. Mulla on ollut kyllä muutenkin ongelmia tuon mallini kanssa, edelleen kellonajat on kuinka sattuu:(

Neulekahvilassa tosiaan nähdään, tosin mulla taitaa tulla kahden viikon tauko iltavuorojen takia!