maanantai 15. helmikuuta 2010

Lahjoja - Gifts

Kummipoikani 6-vuotissyntymäpäivä lähestyy, ja teinkin viikonloppuna jo jotain synttärilahjoja. Hän kuulemma tykkää leipomisesta, mutta hänellä ei ole omaa essua, joten sain nyt lopultakin tehtyä sellaisen. Tein sen ilman kaavaa, katsoin vähän mallia omasta essustani, tein vain pienemmän. Kaulalenkin ja sitomisnauhat tein kanttinauhasta. Edessä oleva lehmä on tasku, jos sitä ei kuvasta heti huomaa. Essun mitat ovat 63 x 50 cm.

My godson's 6th birthday is coming, and I made him some birthday presents last weekend. He likes to bake but doesn't have an apron. I finally made him one. I took my own apron as a model, I just made it a little smaller. The cow in front is a pocket, in case you don't see that in the picture. The measurements are 63 x 50 cm.


Kummipoikani on suuri dinosaurusfani, ja kun näin yhdessä kirjassa kudotun dinosauruksen, niin olihan se pakko tehdä. Ei siitä kovin hurjan näköinen tullut, se lähinnä hymyilee kauniisti, mutta voihan niitä kilttejäkin dinosauruksia olla, vai?

My godson is a huge dinosaur fan, and when I saw a knitted dinosaur in one book, I just had to make it. It doesn't look very fierce smiling like that, but there must be some nice dinosaurs too, mustn't there?

Stigu Stegosaurus
Ohje / Pattern: Zoë Halstead "Neulo ja huovuta leluja"
Lanka / Yarn: Novita Isoveli Colori
Puikot / Needles: 5 mm (could have been smaller)

Suunnitelmissa on kutoa jotain isompaakin, mutta langan saannin kanssa on ollut vähän ongelmia. Katsotaan nyt ehdinkö saamaan sitä valmiiksi.

I am planning to knit something else for him too, but I've had trouble with getting the yarn. So we'll see if I can finish it in time.

8 kommenttia:

Dolores kirjoitti...

What a lucky little boy to have a godmother like you - one who takes the time to find out what he likes. Those are wonderful gifts.

Katrir kirjoitti...

Ihanaa tuo essukangas. Omalla pojalla oli myös tuossa 6 vuoden iässä ihan mahdoton dinokausi ja kyllä kuvaan kuului silloin myös kiltit dinot.

helena kirjoitti...

Vastavierailulla :) Kiitos kun jätit kommentin blogiini ja löysin sen avulla sinun blogisi. Aivan ihana Stegosaurus, rrrrraaauuuuggh!

Anonyymi kirjoitti...

No nyt se Bris lanka tuli :)
T: Pirjoliisa

Flikka kirjoitti...

Thank you Dolores! :)

Katri, kummipoikani dinoleikit on välillä niin hurjia, en ole vielä ainakaan tavannut hänellä kilttiä dinoa.

Helena, kiva kun tulit vastavierailulle, blogiasi on kiva seurata. :)

Pirjoliisa, Kiva juttu, täytyypä heti tänään tulla hakemaan, niin pääsee projekti alkuun.

Riikka kirjoitti...

Onpa soma essu! Kyllä passaa nyt leipoa! =)

Heidi (www.alppihaidi.vuodatus.net) kirjoitti...

Essu on aivan mahtava, ottasin kyllä ittelle kanski... Dinosaurus oli ihan elävän näköinen!

Anonyymi kirjoitti...

Otapa yhteyttä taas Pirjoliisan. Mulla oli "pieni" hinnoitteluvirhe, anteeksi. Jos en ole itse paikalla, sano, että ostit Bris lankaa...