torstai 4. helmikuuta 2010

Postiluukku kolahti - I got mail

Olen ollut vähän laiska bloggaaja viime aikoina. Syynä ei ole se, ettenkö olisi käsitöitä tehnyt, vaan se, että on ollut niin paljon muuta tekemistä ja menoa, etten ole ehtinyt saamaan valmista saati bloggaamaan. Liityin vuoden alussa kuntosalille, ja siellä on tullut sitten käytyä mm. zumbailemassa kaikki vapaaillat. Viime viikonloppu meni käden töissä, mutta vähän erilaisissa kuin yleensä. Ikealta tilaamani kirjahyllyt saapuivat, ja niitä tuli sitten koottua koko viikonloppu ja vielä tälläkin viikolla. Nyt on tilaa kirjoille sun muille. Yhden hyllyosion pyhitin käsityökirjoille, -lehdille ja langoille. Poikaystävä totesikin hyllyä katsellessaan, että täällähän näyttää ihan käsityöliikkeeltä! :) Heh, I wish!

I've been a lazy blogger lately. The reason isn't that I haven't knitted, but I've just had so many other things to do so I haven't been able to finish any projects, let alone blog about them. I joined a gym at the beginning of this year, and I've been there every free evening. We spent last weekend putting my Ikea bookshelves together, and some of this week as well. Now I have room for books and stuff. I reserved one shelf for knitting and crocheting books, magazines and yarn, and when my boyfriend saw that he said that it looks like a yarn shop here! :) I wish!


Postiluukusta tupsahti eilen ensimmäiset sytomyssyt Tarjalta Äipän touhuista. Hän oli virkannut kolme erilaista ja erikokoista myssyä, kiitos paljon! Tästä se alkaa.

I got my first chemo hats in the mail yesterday. Tarja from Äipän touhut had crocheted three different hats, thank you! This is a good start.

Ensi viikolla toivottavasti esittelen jotain valmistakin täällä. Yksi projekti on viimeistelyä vaille, kunhan vain ehtisin siihen keskittymään.

Next week I hopefully have something finished to show you. One project is almost finished, I just need some time to really focus on it.

4 kommenttia:

Jokke kirjoitti...

Hei, kävin katsomassa virkkauksia, ahkeraa! Minun lemppari oli ympyrämatto.

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Kauniita myssyjä oli postiluukusta tipahtanut.. toivottavasti tulee vielä paljon lisää... =D

Näppi kirjoitti...

Tuo sytomyssy-kampanja on kyllä hieno asia. Ite en ehi koskaan osallistumaan mihinkään tempauksiin ku ei saa niitäkään tehtyä mitä tarvis. :( Ja en ees ossais virkata. Neulomalla voisin saaha jotaki aikaseks.
OIs kyllä hienoa jos ois lankakaauppa kotona, heh.

Sanna kirjoitti...

Ihania myssyjä olette saaneet. Tsemppiä kampanjaan täältä etelästä :)