maanantai 18. tammikuuta 2010

Kiusauksia - Temptations

Terveisiä talvisesta Vaasasta! Greetings from snowy Vaasa!

Jos joku vielä etsiskelee myssyn ohjeita, Matleenan blogista löytyy sekä virkatun että neulotun myssyn ohjeet.

Olen luvannut itselleni olla langanostolakossa ainakin tammikuun. Tänään teki jo todella tiukkaa, kun näin Cittarin hyllyssä Novitan uutuuksia. Ainakin värit vaikuttivat ihanan herkullisilta, onko kellään kokemuksia niiden kutomisesta?

I've made a promise not to buy yarn at least in January. Today it was really tough to keep that promise when I looked at new Novita yarn at Citymarket. The colors seemed delicious at least, any experiences from knitting them?

9 kommenttia:

H-K kirjoitti...

Mä en ole edes uskaltanut kuin ihan pikaisesti vilkaista lankahyllyille päin... Lupasin olla lankalakossa helmikuun loppuun saakka! Kaunis talvikuva!

Mammutti kirjoitti...

Ihana talvikuva!
Sen verran niitä lankoja kosketin kaupassa, että meni ostohalut, näytti alkavan nyppyyntyä jo kerällä ainakin se "pullokanka". Mullahan on surkeita kokemuksia Novitan langoista viime vuosilta. Toista oli ne langat vanhaan hyvään aikaan, edelleen hyvän näköisiä ja paljon käytettyjä lasten neuleita viime vuosituhannelta. Sääli!
Kauniita talvipäiviä!

Littleragdoll kirjoitti...

Tico Tico on mukavaa neulottavaa ainakin ohuiksi sukiksi ja batik on akryylilangaksi yllättävän hyvän tuntuista. Näistä ei tietenkään ole vielä kulutuksen kestolle tuntumaa.

Jenni kirjoitti...

Äh, aina Keskon kauppoihin tulee langat nopeammin, kuin S-ryhmään. Tänään pitää taas käydä tarkistamassa, olisiko Prismaan langat jo saapuneet. Yritän välttää muovisten ostoa, mutta eiköhän uutuuksista muutakin löydy. :)

Neulontakielto aina vaan jatkuu (perjantaina aion fyssarilta kinuta armahdusta!), mutta tottakai sitä voi lankoja valmiiksi ostaa! :D Töissä nyt viidettä päivää saikun jälkeen, mukavaa olla taas ihmisten ilmoille.

Olen muuten vieläkin auki sinulle sen kahvin. ;)

Hedgehog kirjoitti...

Going to City Market tomorrow to tempt myself. Think I'll be able to resist, though, because I got a gift of purple tico tico from my neighbor! :)

Äipän touhut kirjoitti...

Uudessa Novita-lehdessä oli ihania neuleohjeita. Uudet langat ovat ihanan värisiä.

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Prismassa katselin ja koskettelin lankoja, enkä millään olisi malttanut lähteä pois..olivat ihania....

Anonyymi kirjoitti...

Lisää houkutusta :)
Sinähän kyselit sitä Bris lankaa.
Ensi viikolla, uskoisin, että keskiviikkona lanka on täällä.
Onko liian myöhään?
T: Pirjoliisa

Flikka kirjoitti...

Pirjoliisa, tiukillehan se menee kun pitäisi saada kuun loppuun mennessä valmiiksi, mut katotaan nyt. Enpä paljon aikaisemmin ehtisikään ostoksille, sillä flunssa iski päälle enkä pariin päivään ole lähtenyt neljän seinän sisältä.