keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Yhteen kootut - Patched together

Teimme syksyllä Vaasan kirjaston neulekahvilassa tilkkuja peittoa varten, ja minä lupauduin kokoamaan palat yhteen. Nyt kun jouluneulomukset ovat valmiit, oli aika(a) ryhtyä työhön. Lähetämme peiton hyväntekeväisyyteen, Vaaka ry:n tilkkupeittoprojektiin. Peitosta tuli kivan värikäs ja kirjava, ja todella lämmin. Toivottavasti se lämmittää saajaansa mukavasti.

We knitted patches for a quilt at the Vaasa city library's knitting cafe, and I promised to put them together into a quilt. Now I finally had time to do it. We are going to send the quilt to charity. It became really colourful and warm, I hope whoever gets it will be warmed by it.

10 kommenttia:

流浪汉 瑜伽 Yoga Tramp kirjoitti...

happy new year n nice to meet u ;->

milena kirjoitti...

Ihana, ihana, ihana! Sä olet kyllä supertyttö, kun jaksoit tän koota!!! Ja siitä tuli noin hienokin vielä!!!! Saanko laittaa linkin tähän sun blogiin kirjaston FB sivulta ja meidän ryhmän sivulta? Mä kyllä jumaloin sua nyt :)

Flikka kirjoitti...

Milena, laita vaan linkki. *kumartaa syvään*

Annu kirjoitti...

Oi, ihana! Ja iso kiitos viimeistelystä sinulle! Peitto näyttää juuri sellaiselta, että siihen tekisi mieli kääriytyä tällaisena pakkaspäivänä :-).

Mari kirjoitti...

Ihana! :) Ja tosi kivasti menee nuo "raidat" niin, että joka toinen eri suuntaan, tulee kaunis kuvio, vaikka tilkut ovatkin ihan erilaisia keskenään. :)

Matleena kirjoitti...

Kyllä onkin kaunis peitto! Vaikka on värikäs, ei ole liian kirjava kuitenkaan. :)

Kiitos bierailusta blogissani, tulinkin heti vastavierailulle. Voin vain suositella myssykampanjaa teidänkin alueelle, jos innostut.

Peppityttö kirjoitti...

Todella kaunis peitto tuli! Wau.

Odottelen jo innolla neulekahvilan jatkumista.

Serayna kirjoitti...

Aivan mieletön!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis! Kyllä tuollaisia peittoja on mukava viedä lahjaksi, niitä arvostavat myös vastaanottajat. Olen ollut itse viemässä niitä kymmeniin kohteisiin. Terveisin kyseisen yhdistyksen ex-pj Elina, joka ihan sattumalta eksyi tänne :-)

k. kirjoitti...

onpa kaunis peitto! värikäs ja silti jotenkin harmoninen.