lauantai 7. elokuuta 2010

Nostin kissan pöydälle - The cat's on the table

Kummipoikani on jo pitkään toivonut että tekisin hänelle kissan, joten kun vierailu kummipojan luona lähestyi, otin koukun käteen ja tein amigurumikissan. Ei se nyt varsinaisesti kissalta hirveästi näytä, mutta ei se kuulemma kummipoikaa haittaa. On se omalla laillaan ihan sympaattisen näköinen.

My godson has asked me to make him a cat, so now when I knew I was going to visit him I made him an amigurumi cat. It doesn't look much like one, but he said that it doesn't matter. I think it looks kind of cute anyway.Amigurumi cat
Lanka / Yarn: 7 veljestä
Koukku / Hook: 3½ mm

Askartelu- ja käsillätekemisen innostus taitaa olla sukuvika, sillä 6-vuotias kummipoikani on innokas askartelija ja keksii omasta päästään vaikka mitä. Nyt askartelimme hänen kanssaan marionettiteatterin ja sinne erilaisia eläimiä esiintyjiksi. Minulla oli rakennusprojektissa lähinnä avustajan rooli, kummipoika oli pääarkkitehti. Täytyy vaan ihmetellä, miten 6-vuotiaskin on jo käsistään niin näppärä ja mielikuvitusta riittää tehdä vaikka mitä.

Doing things with one's own hands seems to run in the family, because my 6-year-old godson loves doing all kinds of crafts. Now we made a marionette theater with many different animals as puppets. I was just an assistant in he building, my godson was the architect. I am surprised how much imagination he has and how handy he is.

2 kommenttia:

H-K kirjoitti...

Ihana! Olet tehnyt tosi kivan kissan! Kylä tällä kelpaa leikkiä. Kerran olen yrittänyt itse tällaista, mutta se näytti lähinnä surulliselta koiralta... :(

Serayna kirjoitti...

Onpa suloinen, ilme katilla on myös vallan hyväntuulinen:)