maanantai 11. huhtikuuta 2011

Viemisiä ja tuomisia - Coming and going

Kävin viime viikonloppuna etelä-Suomessa yhdistetyllä ostos- ja kyläilyreissulla. Vierailin ystäväni luona ja vein hänelle ja hänen perheelleen tuliaisiksi jotain itse tehtyä.

I took a trip to southern Finland last weekend to shop and to visit a friend. I made something for her and her daughter.
Maxi Top / Dress (Ravelry)
Koko / Size: 2-3 years
Lanka / Yarn: Novita Miami (156 g)
Puikot / Needles: 4 mm

Tuon mekon tein ystäväni 2½-vuotiaalle tytölle. Malli oli tosi mukava tehdä, tuota tulee varmasti tehtyä uudestaankin.

I made the dress for my friend's two-year-old daughter. It was a nice pattern, I'm sure I will do it again.

Yarn: 7 veljestä
Hook: 3 mm for the doll, 4 mm for the dress

Pikku tyttö sai myös tällaisen nuken, malli sama kuin aikaisemmillakin nukeilla. Niitä on kyllä tosi mukava tehdä, jokaisesta nukesta tulee omanlaisensa.

The little girl also got this doll, the pattern is the same as with the previous dolls I've made. I love making them, each one is different.

Vein tuliaisena myös virkatun patakintaan, malli sama kuin aikaisemminkin.

They also got this crochet oven mitten, the pattern is the same as before.

Viime viikonloppuna tuli tehtyä vähän lankaostoksiakin, sekä täältä Vaasasta, että Helsingistä. Pirjoliisalle on tullut valikoimiin Dropsin lankoja, sieltä nuo Drops Delight -kerät. Violetit kerät ovat Italialaista Loden Madil -lankaa, jotka ostin Helsingistä Menitasta, sekä myös tuota heijastinlankaa. Kävin myös Fiinaneuleessa, sieltä tarttui mukaan vyyhti Punta Yarnsin pellavalankaa, sekä kerät Fils Anny Blatt -mohairlankaa ja Gedifra Rosas -nauhalankaa. Molemmista on tulossa huivit, sain mukaani ohjeen kahdesta jälkimmäisestä langasta tehtävään huiviin.

I bought some yarn last week, both from Vaasa and from my trip to Helsinki. The four skeins of Drops Delight are from Pirjoliisa, who has taken Drops yarns into her selection. The purple yarn is Italian Loden Madil that I bought from Menita. I also visited Fiinaneule, where I bought the linen yarn by Punta Yarns and one skein each of Fils Anny Blatt and Gedifra Rosas.

6 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Ihana mekkonen, iskevä väriyhdistelmä!

Matleena kirjoitti...

Tosi nätti mekko! Kiitos vinkistä, saattaapa täälläkin joskus olla sellainen puikoilla. :)

Laura kirjoitti...

Mekko oli juuri sopiva! Neiti hienosteli se päällä eilen :)
Kiitokset vielä! Oli myös kiva nähdä, tule milloin vaan uudestaan!
Aurinkoista viikkoa!
Larua

Flikka kirjoitti...

Laura, kiva kuulla, että oli sopiva ja tykätty. Pidän kutsun mielessä, ja mulla on kans ovet avoinna, jos haluatte tulla tänne päin joskus. :)

Linda kirjoitti...

aivan ihana mekko :)

Heidi kirjoitti...

Ihana mekko ja tosi söpö nukke. Olen muutamia nukkeja virkannut, ja tämä söpöläinen kyllä päätyi to do-listalle! Mekkokin on vaihtoehtona kun mietin millaisen mekon tekisin tyttärelleni 1v. juhliin.