tiistai 16. joulukuuta 2008

Lisää vanhoja tekeleitä

Uusia odotellessa pistän pari kuvaa vanhoista töistäni. Here are some pics of my old works while waiting for new ones.

Nämä sukat tein veljentyttärelleni Nalle-langasta tänä syksynä. Varren kuvio ei näy parhaalla mahdollisella tavalla kirjavassa langassa, mutta se on ihan kivan näköinen. Opin mallin äidiltäni, joka taas oli oppinut sen siskoltaan.

I made these socks for my niece this autumn. My mom taught me the pattern, she learned it from her sister. The pattern is not that visible though in the many-coloured yarn.Tämä huivi meni poikaystävälleni. Tein samasta langasta lapaset ja pipon, täysi setti siis.

My boyfriend got this scarf. He got a full set: mittens and a winter hat as well.

Sain muuten idean etsiä aivan ensimmäiset tekemäni lapaset, jotka tein ala-asteella. Niiden tekeminen oli yhtä tuskaa, kudoin niin tiukkaa, että puikot vain kitisivät... Mutta valmiiksi ne sain, ja muistaakseni ne ovat vielä tallella vanhempieni luona. Täytyy etsiä ne kun käyn joulun pyhinä kotopuolessa ja pistää kuva tänne.

I got an idea to find the first mittens I've ever made when I was about 9. I was so bad at knitting, and knitted them so tight that the needles squeaked! I think I still have them at my parents' place, so I'm going to find them when I visit them during the Christmas holiday. I'll post a picture of them here, they must be a sight!

Ei kommentteja: