lauantai 13. joulukuuta 2008

Nyt alkoi blogin luontiNyt sain lopultakin aikaiseksi aloittaa oman neuleblogin. Olen silloin tällöin seuraillut muiden blogeja, ihastellut niissä esiteltyjä neulomuksia ja muita aikaansaannoksia, ja saanut hyviä vinkkejä omiin töihin. Omat luomukseni kyllä tuntuvat vaatimattomilta kun on seurannut, mitä kaikkea hienoa muut bloggailijat ovat tehneet. Mutta tässä nyt kuitenkin pieni korteni kekoon.

Tarkoitus olisi pitää kaksikielistä blogia, että myös englanninkieliset ystävät, tuttavat ja muut lukijat pääsisivät tätä lukemaan. Katsotaan nyt miten se onnistuu.

Tein viime talvena muutaman tuollaisen pipon eri väreissä, langa on muistaakseni Novitan Jengaa. Tämän hetkisistä projekteista mulla ei ole vielä kuvia, ja kutomani joululahjat ehtivät jo paketteihin, ennen kuin tajusin ottaa niistä kuvia. Nyt on meneillään kaksi projektia, hartiahuivi Novitan Rose Mohairista ja sukat. Molempien täytyisi vielä ehtiä pukin konttiin.

Here it is: finally my own knitting / crocheting blog! I've been reading other people's blogs for a while and have always been in awe of what people can create - and feeling very humble about my own creations. But still, I decided to add my small contribution to the community.

The idea is to have this blog in two languages, Finnish and English, so that also my English-speaking friends and other readers could read this. We'll see how it goes.

The winter hat in the picture is one of many I made last winter. All of my knittings I've made this winter have already been wrapped by Santa's elves. Now I'm knitting a shawl and a pair of socks, both should be ready by Christmas.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hi Tuija
I just want to say, the cap is beautiful!!

Ryoko