tiistai 22. helmikuuta 2011

Puikkopaketti - Needle set

Hain tänään postista paketin, sisältä löytyi tällaista! Olen jo kauan miettinyt pyöröpuikkosetin tilaamista, ja meinasin sellaisen tilata jo viime kuussa, mutta sitten kuulin, että Addin puikkoseteissä on nykyään nikkeliä, eikä se allergiani vuoksi käynyt. Piti laittaa suunnitelmat uusiksi ja ottaa selville, missä setissä ei sitä nikkeliä olisi. Huomasin Addin bambusetin, mutta siinäkin pieni metallinen väliosa mietitytti. Onneksi Pirjoliisa otti asiasta selvää ja kertoi, että bambusetissä ei ole nikkeliä. Siis eikun tilaus Titityylle ja paketti tuli alle viikossa. Tilasin samalla kivoja puunappeja. Setti vaikuttaa ensi näkemältä hyvältä, ja huomenna pääsen sitä testaamaankin käytännössä, kun pidämme neulekahvilassamme pienen magic loop -workshopin. Sitä tekniikkaa on pitänytkin jo kauan kokeilla, ja nyt sitä varten on hyvät välineet.

I picked up a package today, containing the above! I've been thinking about buying a circular needle set for a long time, and I almost ordered one last month, until I noticed that Addi set are coated with nickel. That wouldn't do, since I'm allergic. Luckily Pirjoliisa was kind enough to find out that the Addi bamboo set doesn't have nickel, so I ordered the set right away from Titityy. I ordered some cute wooden buttons as well. The set seems good, but I will try it for real tomorrow, when we have a magic loop workshop in our knitting cafe. I've been wanting to try that technique for a long time, and now I have good tools to do that.

4 kommenttia:

Pinkkihelmi kirjoitti...

Kiva paketti!
Milloinkas ja minkälainen tuo workshop on?

Flikka kirjoitti...

Tuo workshop on huomenna keskiviikkona klo 17.30-20 kun meillä on Vaasan kirjaston neulekahvilan kokoontuminen. Kokoonnumme pääkirjaston kahvilassa, ja tarkoitus olisi, että pari sellaista, jotka tekniikan osaavat, opettavat sitä muille halukkaille. Tervetuloa mukaan, jos olet näiltä seuduilta!

milena kirjoitti...

makeen näköinen setti! Ja hauskaa magic loopailua, mä en huomenna pääse mut pidetään sitten tosiaan kertaus myöhemmässä vaiheessa :)

Päivi kirjoitti...

Vautsi!
Olen haaveillut tuollaisesta setistä!
Hyvältä näyttää :)