tiistai 1. helmikuuta 2011

Lahjoja - Gifts

Siskontyttöni täytti vuoden, ja täytyihän sitä pikku tytölle jotain kivaa tehdä. Virkkasin hänelle puuvillatakin, se valmistuikin nopeasti, koska oli niin pieni. Muuten tein mallin mukaan, mutta solmimisnauhojen sijaan tein nappikiinnityksen.

My niece had her first birthday, of course I had to make something nice for her. I crocheted a cotton cardigan, which was quick to make. I made a buttonhole instead of the cords at the front.

Puuvillatakki / Cotton cardigan
Malli / Pattern: Novita kesä 2010
Lanka / Yarn: Novita kotiväki
Koukku / Hook: 2 mm
Koko / Size: 86 cm
Yarn consumption: 101 g

Veljeni oli nähnyt aiemmin tekemäni patakintaat täällä blogissa ja kyseli, olisiko mulla vielä jäljellä jämälankoja niin paljon, että voisin tehdä hänellekin. No, eiköhän multa nyt juuri ja juuri löydy sen verran jämälankoja, että pari patakinnasta voi tehdä...juu...ja ehkä vähän enemmänkin. Veli lupasi tuoda tullessaan vastalahjaksi lankaa, mikä on mielestäni aika mukava vaihtokauppa. :) Nyt vain odottelen vieraita saapuvaksi.

My brother had seen the oven mittens I made in this blog, and he asked if I had any scrap yarn left, so that I could make some for him too. Well, I think I might have just about enough...and some more... He promised to bring some yarn with him when they came for a visit. I think that's quite a good 
trade-off! :)

Vielä on aikaa osallistua arvontaan, tsekatkaa edellinen postaus!
There's still time to participate in the raffle, check out the previous post!

1 kommentti:

Sufferiina kirjoitti...

Kaunis virkkaus :) ja ihanat nuo patakintaat!