sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Juhannuspuuhastelua - Midsummer crocheting

Olen kaivannut kylppäriini lisää säilytystilaa pikkutavaroille, ja visioinut jonkinlaisia koriratkaisuja seinälle. Nyt sitten sateisena juhannuksena muutin visiot konkretiaksi ja tein pari säilytyskoria. Parin yrityksen ja purkamisen jälkeen seinälle tuli tälläinen ovaali kori, johon menee esim. hiustenhoitotuotteita. Kympin koukulla ja paksulla trikookuteella tuli äkkiä valmista.Ylänurkkiin vain koukuille pienet reiät, ja imukuppikoukut seinään.

I've wanted more storage space in my bathroom, and been visualising some kind of baskets on the wall. Now I realised those visions and crocheted a couple of baskets. They were quick to make with thick material and 10 mm hook. I made this oval basket for my hair products, brushes etc.

Peilikaapin alahyllylle tein pienen korin pinneille ym. pikkukamalle. On mukavaa, kun saa vähän organisoitua pieniä säilytystiloja, nyt löytääkin tavarat paremmin.

I made this small baskets for small items like hairpins. It's nice to get things organised a little better, now I can find things easier.

1 kommentti:

H-K kirjoitti...

Onpas veikeä tuo ovaalinmuotoinen kori! Se on kyllä totta, että kylppärissä tarvitsee aina jonkinlaista säilytyspaikkaa shampoille yms.