perjantai 17. kesäkuuta 2011

Purl Soho

USA:n matka on nyt tehty ja jet lagistakin toivuttu. Matka oli antoisa ja onnistunut, paljon oli nähtävää, ja paljon saimme mahdutettua 10 päivän matkaan: kävimme New Yorkissa, Washington DC:ssä sekä Niagaran putouksilla. Paljon kyllä vielä jäi näkemättä, mutta täytyy jättää jotain seuraavaankin kertaan. :)
The trip to the USA was full of experiences, there was so much to see, and we did see a lot in 10 days: New York; Washington DC and Niagara Falls.
Yksi matkan kohokohdista oli tietenkin lankakaupassa shoppailu. Päätin etukäteen, että ainakin yhdessä lankakaupassa täytyy käydä, ja näin teinkin. Kaupan nimi oli Purl Soho, ja se sijaitsi, kuten nimikin jo sanoo, New Yorkin Sohossa.
One of the highlights of the trip was shopping in Purl Soho, a yarn and fabric store in Soho, New York.

Kaupassa oli aika hyvä valikoima lankoja, monet niistä mulle entuudestaan tuntemattomia, sekä erilaisia kankaita ja ompelu- ja neulontatarvikkeita. Visiittimme osui sunnuntai-iltaan, mutta kovasti siihenkin aikaan siellä riitti asiakkaita, ja pari naista istui kaupan perällä neulomassakin.The Store had quite a good selection of yarn, many of which I wasn't familiar with, as well as fabrics and other knitting and sewing-related equipment. We went there on a Sunday evening, but there were quite many customers even then, and there were even a couple of women knitting at the back of the store.
Lankaa en ostanut kovin paljon, mutta muutama vyyhti tarttui mukaan: Spud & Chloe -sukkalankaa sekä Anzula Cloud käsinvärjättyä lankaa. Käsityölehdet löytyivät Washingtonista Barnes & Nobles:ilta.

I didn't buy that much yarn, just a few skeins of Spud & Chloe sock yarn and hand dyed yarn called Anzula Cloud. I bought the magazines from Barnes & Nobles in DC.

Ei kommentteja: