perjantai 23. lokakuuta 2009

Lokakuun SNY -paketti - October's package from my secret friend

Hain tänään postista lokakuun paketin salaiselta neuleystävältäni. Se toi pisteen i:n päälle muutenkin kivaan päivään, sillä juhlimme tänään poikaystäväni kanssa kolmen vuoden yhteistä taivalta. Paketti oli tällä kertaa violetti, ja sieltä löytyi vaikka mitä kivaa: itse tehty hartiahuivi Rose Mohairista (veikkaisin, että se on Kiri-huivi), Novitan hahtuvaista, kaksi kerää Sandnesgarnin Tove-lankaa, itse tehty huopainen kotelo, jonka sisällä oli neula (jonka tarkoitusta en ole vielä osannut päätellä), mustikkateetä, puikkostoppareita, pieniä helmiä, karkkirasia ja kortti. Hartiahuivi on kyllä ihana, pehmoinen ja ihanan värinen. Suuri kiitos SNY:lleni ihanasta paketista! :)

I got October's package from my secret friend today. It made a wonderful day even more wonderful, since me and my boyfriend celebrate our third anniversary today. The package was violet this time, and contained the nicest things: a shawl from Novita Rose Mohair (I would guess it's a Kiri shawl), tuft, two skeins of Sandnesgarn Tove, a small bag made out of felt, which had a needle inside (I don't know what the needle is for), blueberry tea, needle stoppers, small beads, a box of candy and a card. The shawl is lovely, warm and the colour is beautiful.


Tässä vielä kuvaa siitä paketissa olleesta neulasta. Osaisikohan joku sanoa, mikä neula se on?

Here's a picture of the needle that was in the package. Could somebody tell me what it is?


Tänään vietetään pukeudu pinkkiin päivää, joten kaivakaa kaapista jotain pinkkiä ja pistäkää ylle. Itselläni ei kauheasti pinkkiä vaatekaapista löydy, mutta jotain sentään. Roosanauha-kampanjan pottiin voi edelleen lahjoittaa, Flikan pottiin on kertynytkin jo mukavasti lahjoituksia. Kiitos kaikille lahjoittaneille, rahat menevät hyvään tarkoitukseen!

8 kommenttia:

adeve kirjoitti...

Tuo on huovutusneula.

Tarvitset vielä jotakin huovutusalustaksi (pala vaahtomuovipatjaakin käy hyvin, ja Novita myy ihan "virallisia" alustojakin, semmoisia ison juuriharjan näköisiä markettien lankahyllyssä)

työ alustan päälle ja hahtuvaisesta kuvioita siihen päälle ja sitten vain pistellään ja pistellään -ja pistellään. Neulan kärjessä on pieniä väkäsiä, jotka saavat huovutusvillan tarttumaan kiinni itseensä ja siihen työhön (olen tuommoisella pistellen tehnyt mm. avattaressani olevan sydämen)

Anonyymi kirjoitti...

Iloista juhlapäivää !

Kyllä se on Kiri ja huovutusneula, Novitan sivuilla on jotain ohjeita sen käyttämiseen. Neula katkeaa melko herkästi joten olehan tarkkana ;)Mukava jos tykkäsit paketista.

Mulla oli tänään pinkki huivi ja kännykässä on Roosa-nauha koriste roikkunut jo pitkään, hengessä mukana :)

SNY

Omppumato kirjoitti...

Ihanan paketin olet saanut.
Neula on tosiaankin huovutusneula. Voit laittaa tuota hahtuvaista vaikkapa piparimuotin sisään ja huovuttaa tuolla neulalla. Huovutuksen alle tarvitset alustan, esim. superlonin palasen. Sitten vain pistelemään neulalla. Hauskaa ja rentouttavaa!

Mari kirjoitti...

Huovutusneulahan tuo, kuten muutkin olivat tunnistaneet. :) Suosittelen kokeilemaan! :)

Minulla on näemmä ollut kokonainen pukeudu pinkkiin -viikko, mutta kait nämä pinkit pitää tänään sitten jo pyykkiin malttaa laittaa. :)

Megi kirjoitti...

Hei! Tietämättäni ennakoin pukeutumisen kanssa ja pukeuduin pinkkiin ma-to, häpeillen tunnustan että tänään ei päälläni ollut pinkkiä. Tiesin tempauksesta mutta päivämäärä jotenkin meni ohi.
Ihanan paketin oletkin saanut.
Flikan pottiin osallistuin, vaikka blogisi onkin uusi tuttavuus. Hyvää jatkoa toivottan sinulle.

Flikka kirjoitti...

Kiitoksia vastauksistanne, mä vähän epäilinkin, että kyseessä saattaisi olla huovutusneula. Täytyypä kokeilla neulahuovutusta, olen vähän nyyppä tässä huovutushommassa.

H-K kirjoitti...

Voi, ihana paketti! Väri on minusta mahtava!

Hedgehog kirjoitti...

Looks like I was too slow to answer, but it's a felting needle! What a beautiful package - lucky you!