perjantai 2. lokakuuta 2009

Roosa nauha -kampanja - Pink ribbon campaign


Selvisin viimeisestäkin sytostaattihoidosta, nyt on olo suunnattoman helpottunut. Se rääkki on nyt ohi. Seuraavaksi vuorossa sädehoitokuuri, mutta sitä ennen ehdin levätä muutaman viikon.

Kuten varmaan teistä moni on huomannut, nyt on meneillään Roosa nauha -kampanja jossa kerätään varoja rintasyöpätutkimukselle, siihen sairastuneille ja sairastuneiden läheisille. Päätin itsekin osallistua kampanjaan ja perustin oman potin kampanjan sivuille. Jos joku haluaa osallistua, vaikka vain muutamalla eurolla, mun pottini löytyy listalta nimellä Flikan potti.

Olen menossa sunnuntaina Seinäjoen käsityömessuille, toivottavasti siihen mennessä olen jo sellaisessa kunnossa, että jaksan siellä innolla kierrellä.

I survived the last chemo treatment, and have an immense feeling of relief. That is now over. Next I will get radiotherapy, but I have a few weeks of resting time before that.

Like many of you have probably noticed (at least those living in Finland), there is a pink ribbon campaign going on at the moment. The purpose is to help those suffering from breast cancer and also those close to them, and to gather funds for breast cancer research. The Finnish web site can be found here, and the international site here. I've started a donation pot in the Finnish site, you can find it on this list here, and donate a few euros, if you want. The name of the pot is Flikan potti. If you don't understand Finnish, you can donate through the international website as well, if you wish.

I'm going to visit the arts and crafts fair in Seinäjoki this Sunday. Hopefully I will feel good enough to thoroughly enjoy it.

4 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Toivottavasti nähdään huomenna! Aion kyllä vähän lintsata ja kierrellä messuilla, olen painanut niiden eteen nyt mielestäni ihan tarpeeksi töitä... ;)

Villasatu kirjoitti...

Onneksi olkoon, se oli rankka rupeama. Sädehoidot kestää kyllä, se kun ei tunnu eikä haise eikä maistu. Muistat vaan pitää ihosta huolta.

terkuin Satu, joka minäkin olen tuon juuri kokenut.

Mohariina kirjoitti...

Kävin lahjoittamassa tuohon pottiisi. Anoppini kuoli uusiutuneeseen rintasyöpään, isälläni todettiin rintasyöpä viime vuonna. Isällä oli myös leikkaus, sytostaatti- ja sädehoidot. Toistaiseksi isä on terveenä, seurantaa on vielä neljä vuotta.

Leen@ kirjoitti...

Tsemppiä sädehoitojaksoosi toiselta syöpäläiseltä, jonka hoidot ja tautikin on aivan toisenlainen, mutta päänsisäiset tuntemukset luulisin yhteneväiset.

Käsityökuviasi katselin kiinnostuneena, nuo amigurumitkin olivat uusi asia, vaikka luulin japanilaisista jutuista paljonkin tietäväni.
Tsemppiä ja hienoa kun teit oman keräyksen!