keskiviikko 25. helmikuuta 2009

TTT - Turkoosi tuubitoppi / Turquoise tube top
Tämä tuubitoppi oli helppo ja nopea tehdä. Aloitin sen perjantaina ja se valmistui sunnuntai-iltana, ja siinä välissä kudoin muutakin. Napit laitoin vasta maanantaina, ja odottelin hyviä kuvaussäitä, koska tiesin, että täksi päiväksi oli luvattu ihanaa auringonpaistetta. Taustalla näkyy merenjää. Joku meni juuri tuolloin autolla jäällä ja pysähtyi yhtäkkiä, en tiedä oliko syynä jokin vika autossa, vai erityisen kiinnostava kuvaussessio...

This tube top was quick and easy to make. I started it on Friday and finished it on Sunday evening, even though I knitted something else in between. I put the buttons on Monday and waited until today, because I knew it would be sunny today. The background is frozen sea. Somebody drove his car on the ice when we took the photos, and suddenly stopped. I don't know if the reason was car trouble or a very interesting photoshoot...

Lanka: Novita Teddy
Puikot: Nro 8 pyöröt
Menekki: Vajaa kaksi kerää eli n. 200 gr
Koko: S
Malli: Kirjasta Hetaleita poropeukaloille

Yarn: Novita Teddy
Needles: No 8 circular needles
Consumption: Appr. 200 gr
Size: S
Pattern: From a book in Finnish called Hetaleita poropeukaloille, which has easy patterns for beginners

4 kommenttia:

H-K kirjoitti...

Onpas pirteän värinen! Oikein onnistunut neule :)

anpali kirjoitti...

Tää näyttää kivalta!
Montako silmukkaa sulla on tuossa tuubissa? Siinä ei vissiin ole mitään muotoiluja, vaan on kirjaimellisesit tasapaksu tuubi?

Miten niin rupesi houkuttelemaan...

Flikka kirjoitti...

anpali: tuossa on 67 silmukkaa, ekalla kierroksella neulotaan viimeinen ja ensimmäinen yhteen, joten lopun aikaa on 66 silmukkaa. Tein s-koon mukaan, 3o, 3n, joten jos haluaa suuremman koon, laittaa lisää kuudella jaollisen määrän silmukoita. Ja ei tosiaan mitään muotoiluja, tasapaksu tuubi on. Oli kyllä helppo ja nopea tehdä! :)

anpali kirjoitti...

Kiitos vastauksesta!
Minuakin on vaivannut viimeaikoin lankahamstraus. Pitäisi saada niistä jotakin tehtyäkin, jottei me vallan lankoihin hukuta.