sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Hyvää Naistenpäivää! Happy Women's Day!




Lanka: Novita Rose Mohair kaksinkertaisena
Puikot: 6, Koukku: 4
Malli: Moda 5/2008

Yarn: Novita Rose Mohair (double)
Needles: 6, Crocheting hook: 4
Pattern: Moda 5/2008

Äiti pyysi, että tekisin hänelle tämän myssyn, kun oli nähnyt samanlaisen siskollaan. Se valmistui tosi nopeasti, ja oli ihan mukava tehdä. Ohjeen kanssa tuli kyllä ongelmia siinä vaiheessa, kun olin tehnyt mallikuvion loppuun, eikä silmukkamäärä pitänytkään paikkansa. Sen jälkeen tein kavennukset soveltamalla. Viimeisessä kuvassa näkyy taustalla leijasurffareita jäällä.

My mom asked me to make this hat for her after she had seen her sister wear one. It was really quick to make, and easy. I had some problems with the instructions though, the number of stitches didn't match with the instructions after I had finished the motif. Well, I decided to continue decreasing in my own way. By the way, you can see some kite surfers on the ice in the last picture.

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Hyvää naistenpäivää! Ihanan lämpimän näköinen myssy...

Anonyymi kirjoitti...

Moikka,
kaikkea kaunista olet taas saanut aikaan! Erityisesti uusi huivisi miellytti silmääni :)
Mulle kävi myös niin, että istuin kotona ihan rauhassa ja yhtäkkiä huomasin uusien lankakerien yllättäen ilmestyneen mun neulomisnojatuolin jalanjuureen... ilmeisesti mä olen ollut autopilotilla kun olen ne kaupasta kotiin raahannut, ainakin miehelle selitin posket punaisena tuollaista..
hihih,
päivi