maanantai 7. syyskuuta 2009

Se on mun, se on mun... - It's mine, all mine!

...ompelukoneeni mun, tralalallalalalallalalaa! Pitkäaikainen haaveeni toteutui vihdoin, kun sain ostettua oman ompelukoneen. Sain ihan hyvään hintaan käytetyn Husqvarnan, sain jopa vähän hinnasta pluutattua! :) Flikka on niin onnellinen, häntä laulattaa! ;D

Now, I finally have my own sewing machine. It's been my dream for a while, and now I bought a used Husqvarna. It was a good bargain, I even managed to get the price a little lower. I'm so happy, I'm so happy, I'm so happy I just have to sing!!! :D


Pitihän konetta heti testata, ja surautin menemään tämmösen pussin mun pyöröpuikoille. Ihan simppeli pussi, yläreunassa nauhakuja ja kiristysnauha. Hyvä helppo aloitus tälläiselle vähän ruosteessa olevalle ompelijalle. Kone vaikuttaa ihan hyvältä, se on ihan peruskone, juuri sellainen mitä tarvitsenkin.

Of course I wanted to test my new machine, and I made this small bag for my circular needles. It's very simple, a good easy start for someone like me who is a bit rusty. The machine seems to be good, it's a basic machine, which is exactly what I needed.


Kutonutkin olen kaikenlaista, mutta rupeavat olemaan jo tonttuosastoa, joten niitä ei voi oikein tänne vielä laittaa.

I've knitted as well, but they are for Christmas so I can't really put them here yet.

8 kommenttia:

H-K kirjoitti...

Onnea uuden ompelukoneen omistajalle! Nyt vain surruuttelemaan :)

Villa Lankala kirjoitti...

Onnea uudelle konelle! Ja menestykästä yhteistyötä teille!:)

Anonyymi kirjoitti...

Ei muuta kuin kone laulamaan :)terkuin sny

Katrir kirjoitti...

Onnea uuden koneen omistajalle !

Dolores kirjoitti...

How wonderful. I am so glad you have what you have waited for. Now you can create!

Mari kirjoitti...

Onnea ja antoisaa yhteistyötä koneen kanssa! :) Hyvän merkin valitsit, itsellänikin on Husqvarna, tai siis taitaa olla Huskystar, mutta eiköhän se saman firman vempele ole. Välillä yhteistyö takkuaa, mutta tuskin se muun koneen kanssa sen kummempaa olisi. :) Ei muuta kuin kone surraamaan!

Hedgehog kirjoitti...

Congratulations!! It's very cute - hope you will be fast friends!

milena kirjoitti...

Hei, tuo sun koneesihan taitaa olla ihan samanlainen kuin mulla paitsi hienomman värinen - mulla on sininen :( ihan näppärä kone se on, mutta ainahan tietysti tulee syytettyä konetta, kun joku työ menee plörinäksi :) Se ero on neulomisessa ja ompelemisessa, puikkoja on vaikeampi syyttää.