perjantai 25. syyskuuta 2009

Tunnustus - Recognition

Sain tällaisen tunnustuksen H-K:lta, kiitos paljon, lämmitti kovasti mieltäni! :)

I got this recognition from H-K, thank you, it really warmed my hear! :)
Pyydettiin listaamaan 5 elämässään tärkeää ja mukavaa asiaa, omaa listaani ei tarvinnut kauaa miettiä:

1. Oma kulta, ilman häntä maailma olisi paljon kurjempi paikka. Erityisesti näinä vaikeina aikoina hän on ollut tukipilarini.

2. Perhe, peruskallio johon voi aina luottaa.

3. Terveys. Tämä oli aiemmin itsestään selvyys, mutta syöpädiagnoosin jälkeen omaa terveyttä ajattelee ihan eri näkökulmasta ja arvostaa ihan eri tavalla.

4. Ystävät. Sekä real life että nettiystävät ovat olleet tärkeänä tukena kun olen kaivannut juttukaveria ja mukavaa yhdessäoloa.

5. Harrastukset, varsinkin käsityöt ovat tärkeällä sijalla elämässäni, ne tuovat onnistumisen elämyksiä ja inspiraatiota. Ne vievät myös ajatuksia pois ikävemmistä asioista.


She asked me to list 5 important and good things in my life, it didn't take me long to think of them:

1. My boyfriend. Without him the world would be a lot more miserable place. He's been my pillar especially in these tough times.

2. My family, a solid rock that I can always count on

3. My health. I used to take it for granted but after my cancer diagnosis I've started to think about health from a new angle and appreciate it a lot more.

4. Friends. Both IRL and virtual friends have supported me when I've needed someone to talk to and company.

5. Hobbies, especially knitting, crocheting etc. are important in my life. They bring me a sense of accomplishment and give me inspiration. They also take my mind off things that are not so pleasant.

Ihania blogeja on niin paljon, joten oli vaikea valita, mutta pistän tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille: Brisingamen, Kerällä, Hepuli puikkoja heiluttaa, Life's a quilt ja Villalankasarvikuono.

There are so many wonderful blogs, so it was a tough choice, but I will put this forward to the following blogs: Brisingamen, Kerällä, Hepuli puikkoja heiluttaa, Life's a quilt and Villalankasarvikuono.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heissan Flikka!

Tänään menen minäkin toiveikkaana kaivelemaan alennusmyyntejä..
Blogiasi on ilo seurata,
jatka samaan malliin!
ja hauskaa viikonloppua!
Päivi (lounaskaverisi)

Flikka kirjoitti...

Kiitos Päivi, toivottavasti löytyy hyviä kirjoja. Kiitos myös sulle piristävistä ja mielenkiintoisista lounaskeskusteluista!

Kaisa kirjoitti...

Suurkiitos tunnustuksesta! Palaan asiaan... ;D