perjantai 31. heinäkuuta 2009

Leivon leivon leipäsiä - Baking bread

Tämä ei ole ruokablogi, eikä sellaiseksi aio tullakaan, mutta nyt tuli tehtyä niin herkkuleipää, että oli pakko laittaa pari kuvaa. Halusimme kokeilla poikaystävän kanssa jotain uutta leipomusta ja innostuttiin molemmat täytetystä leivästä. Alla kuva kaulitusta taikinasta täytteineen (jota olisi saanut olla hieman enemmän, mutta hyvää silti tuli).

This is not a food blog, and isn't going to become one, but now we baked such delicious bread that I had to put some pictures. Me and my bf wanted to try and bake something new and we got interested in stuffed bread. Below you can see a pic of the dough with the stuffing (there could have been more of it, but it was still good).

Otimme ideaa ohjeeseen Kinuskikissa -blogista, mutta korvasimme osan vehnäjauhoista sämpyläjauhoilla ja lisäsimme taikinaan myös auringonkukan siemeniä. Täytteeksi laitoimme kuullotettua sipulia, valkosipulia, paprikaa ja meetvurstia. Leivän kruunasi ihanan makuinen briejuusto, jonka kanssa sitä söimme.

We got the idea of the recipe from this food blog, but we replaced part of the wheat flour with a flour mixture containing wholegrain flour, and we also added some sunflower seeds to the dough. We put onion, garlic, pepper and salami in the stuffing. We ate it with a wonderful brie which went perfectly with the bread.

Vielä kuva siirtolapuutarhapalstaltamme. Kävimme siellä alkuviikosta perkaamassa ja varsinkin palsternakat ovat kasvaneet todella hyvin, kuten kuvasta näkyykin.

We went to weed our vegetable patch this week. Especially the parsnips have grown a lot lately, as you can see in the picture.

Ei kommentteja: